vineri, 29 august 2008

Atunci plangi cu lacrimi de ...

Atunci plingi cu lacrimi de sange si incerci din rasputeri sa o aduci inapoi fiindca simti ca ai pierdut totul, ca viata ta nu mai are sens. Stii ca ai gresit iar a gresi e omenesc iar a ierta e un dar si uite si uite de aceia destinul iti acorda o a doua sansa, iti permite sa lupti pentru ceea ce iti doresti cu adevarat sa iubesti si sa fii iubit. Icerci, te chinui si faci tot posibilul sa aduci lucrurile la normal, sa fie totul cum a fost odata caci fara el stii ca nu poti sa traiesti, stii ca nu poti sa continui pentru ca atunci cand ai pierdut acea persoana ti-ai pierdut punctul de sprijin ai pierdut cea mai de pret comoara nu mai razi, nu mai glumesti, te simti un nimeni, tot ce iti mai da viata este gandul la momentul cand veti fi din nou impreuna. Si continui sa speri, dar ce e de facut, ma simt tradat, simt ca o urasc, simte ca poate nu m-a iubit niciodata, dar te doare iubirea pentru ea, si vrea sa ti-o scoti din suflet si din minte dar nu poti . Tot ce poti sa faci este sa plangi si sa plangi pana , te ineci in propiile-ti lacrimi, iar apoi sa incerci din nou sa lupti, dar simti ca nu mai poti, ca nu mai ai putere, ca pierzi si nu poti sa faci nimic. Iti pare rau ca a gresit, iti pare rau ca ti-ai amarat sufletul si iti pare rau ca nu a fost langa tine sa ti aline durerea dar nu este deajuns pentru ca se simnte tradat. Tot ce stii este ca sufletul iti este pustiu si tu nu te gandesti la el si nui asculti suferinta ca nu ai fost acolo, ca altadata, sa ii sorbi lacrimile fierbinti sau poate ca nu ai stiut sa iti ceri iertare. Accepti infrangerea, nu te lupti...si lasi totul sa para ca nu regreti deloc ce ai facut. Si nu lupti ca sal aduci inapoi. Nu speri la acea a 2 a sansa. Cam asta e dragostea, ea te urca si te coboara, e ceva de nu prea multa lume e in stare dar orcine are dreptul sa incerce. Dragostea poate fi usor asemanata cu un joc de carti caci pui in joc totul si si joci pana la ultima carte ca sa castigi caci sa pierzi ar fi cel mai dureros lucru din viata ta .
Frumos e sa iubesti, dar rau e sa suferi din iubire asa ca mai bine opreste-te la "a iubi".

Venim si plecam lasam sau....

Venim si plecam lasam sau suntem parasiti. Si toate astea fac parte din viata noastra. Unele persoane vin si pleaca repede din viata noastra, altele stau o vreme, punadu-si amprenta pe inima noastra. Dupa plecarea lor, nu vom mai fi..niciodata acelasi...Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le avem, ci in momentele care iti taie rasuflarea. Mereu cersim vietii ani multi, asa-n nestire, Ne razvratim, ne plangem de piericiunea noastra, Si inca nu -ntelegem ca fara iubire.Se vestejeste Timpul in noi ca floarea fara apa...se stie k frumusetea e trecatoare...iar fericirea depinde de noi...insa cel mai trist lucru este acela k safletul ti-l ia tocmai acea persoana care nu are nevoie de el
Dragostea?!ce este dragostea? Pentru unii poate nu inseamna nimic, pentru altii inseamna totul. Un lucru insa este sigur, dragostea nu are varsta si nici explicatie, ea vine pe nepregatite si te cuprinde in mrejele ei, iar atunci te simti cel mai fericit, caci dragostea iti da viata si putere sa traiesti. Dragostea poate fi insa, sau este cu siguranta o arma cu doua taiusuri, caci ea este cea care iti da viata si care te inalta pe cele mai inalte culmi dar si cea care iti ia viata si te arunca in cele mai adanci prapastii.Intodeauna este greu sa gasesti persoana potrivita, persoana careia sa ii daruesti tot ce ai mai bun, dar atunci cand o vei intalnii iti vei da seama poate de la prima privire, prima atingere sau primul sarut. Si iata ca ai ajuns in punctul in care ai intilnit persoana potrivita. Din acest moment simti ca plutesti, simti ca toata lumea e a ta, simti ca numai cel de langa tine conteaza. Din acest moment pentru tine viata si-a schimbat cursul, caci ce a fost sau va fi nu conteaza, te concentrezi nu mai asupra clipei prezente, asupra a ceea ce ai acum si pe care nu vrei sa o pierzi pentru nimic in lume. Si poate la un moment dat, te gandesti ca niciodata nu credeai ca vei intalni atata fericire, iar atunci te opresti din drumul tau si ii multumesti lui Dumnezeu pentru ca ti-a daruit Raiul pe Pamant. De acum stii cu siguranta ca orice s-ar intampla cineva te iubeste cu adevarat, iar tu la randul tau ai face orce sa oti langa tine, sa o faci fericita deoarece aste tot ce ai mai bun pe lume, singurul lucru pentru care traiesti.Simti ca totul e perfect si nimic nu va va despartii vreodata, dar destinul rezerva oricui multe surprize si de vreme ce cu putin timp in urma iti daruise ce mai frumos cadou: dragostea adevarata, acum incearca sa ti-o ia, caci fara sa iti dai seama, dintr-o greseala prosteasca sau poate din prea mult orgoliu, tradezi persoana de langa tine, persoana pe care o iubesti atat de mult si careia nu vroiai sa ii faci nici un rau.

M-am uitat la toate din....

M-am uitat la toate din aceasta lume, la tot ce a trecut pe langa mine mai repede sau mai incet, lucruri care m-au afectat intr-o masura mai mare sau mai mica, lucruri pe care nu le-am bagat in seama sau care au durut. Am vazut aproape tot ce se putea vedea in lumea asta, bine si rau laolalta, am vazut chiar si cum ar putea arata fericirea, am tinut-o candva in causul palmelor, dar mi-a scapat printre degete. Au fost promisiuni pe care nimeni nu le-a respectat, poate nici eu, dureri pe care le-am alinatsi dureri la care am ramas rece pentru ca nu le puteam stapani pe ale mele, lacrimi pe care le-am varsat si lacrimi pe care le-am inghitit oricat de amare erau. Au existat usi pe care nu le-am dschis si usi pe care nu le-am inchis, insa alegerile au fost din punctul meu de vedere corecte.Am abandonatiubiri sau prietenii sau elem-au abandonat pe mine si imi dau seama ca exista vise pe care nu le-am trait, nu le regret si nici nu le vreau. Am vazut tot ce mi s-a oferit si nu am putut accepta, ca si ce nu mi s-a oferit si as fi vrut sa accept. Am vazut in ganduri tot ce ar fi vrut fiecare sa spuna, insa acele cuvinte nu au ajuns la mine niciodata, la fel ca si multele cuvinte pe care ar fi trebuit sau nu sa le rostesc, dar care au ramas numai in mintea mea.Nu-mi amintescdaca am iubit vreodata...imi amintesc visele tale.N-mi dau intodeauna seama daca te apropi sau te indepartezi, uneori cred ca faci toate astea in acelasi timp. Imi doresc din nou sa cunosc linistea pe care am cunoscut-o cand ti-am privit indelung chipul. Pate daca mi s-ar aduce chipul tau inapoi acum, ar fi mult mai usor sa aflu din nou chipul pe care stiam ca, l-am pierdut:Chipul meu. Suntem deseori vrajiti de fragmente simple de poezie ce coloreaza viata. Ne fascineaza garile si parfumul, ne nostalgizam la despartirile de pe peron.