duminică, 28 decembrie 2008

.........a fost

sa nu ma-ntrebi iubitul meu in lipsa ta daca mi-e greu sa nu ma-ntrebi daca iubesc sa nu ma-ntrebi daca traiesc. sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor sa nu ma-ntrebi daca mai plang sa nu ma-ntrebi ce am in gand. sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea si suferinta si tristetea sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea nici dac-am cunoscut iubirea. sa nu ma-ntrebi daca zambesc in jur de pot sa mai privesc sa nu ma-ntrebi daca ma doare nici daca vad pe cer ca-i soare. fara sa-ntrebi am sa-ti raspund frumosul meu cu suflet bland la orice-ai vrut sau vrei sa stii raspunsuri inger vei primi. in lipsa ta mi-e greu iubire iubesc,traiesc in amintire de chipul tau imi este dor eu fara tine vreau sa.....mor. in noapte lacrima-mi ascund de dragul tau iubire plang cu tine-n gand adorm cu greu in vis apari si esti al meu. ce-i frumusetea?-chipul tau ce-i suferinta?-dorul meu ce e tristetea?-viata mea de-ar fi s-o pierd nu mi-ar pasa. ca am putut sa te cunosc sa te ating suflet frumos si am putut sa-ti simt iubirea si am aflat ce-i fericirea. daca zambesc o fac prin lacrimi daca privesc nu-s ochii mei ca nu mai au lumina inger de cand te-ai departat de ei. nu stiu,nu vad daca e soare nimic acum nu are rost secunda fara tine doare a fost frumos,frumos......a fost!

me eu

De ce ma mistui ca o lumanare in tacere? De dragul de a arde si a piere? Afland la fiecare pas sfarsitul unui drum, Exact ca flacara ce se preface-n scrum... Si de c-astept ca orice noua zi Sa-mi dea speranta-n forta de-a iubi?Sa simt ca zbor, ca ma inalt si ca plutesc Fiind pregatita-n orice clipa sa zambesc. Si obosita de atata zambet in tacere De ce nu iau aminte la suspine, lacrimi si durere? De ce in continuare tac, sper si zambesc Iubindu-l chiar daca nu-i bine sa-l iubesc?! Necontenit eu ma intreb, dar oare... Cunosc raspunsul la aceasta intrebare? NU, nu-l cunosc, stiu doar c-am obosit De dor, de asteptat si de iubit!
Stau si citesc o carte Mi-e gandul tot la tine Si as vrea sa fi cu mine Ca mi-este dor de tine, Tu esti iubirea mea Esti fericirea mea Si inima te vrea Sa fi doar langa ea, Mi-e dor mi-e tare dor De al tau sarut si simt ca mor Sa nu uiti ca TE IUBESC Si doar pe tine TE DORESC.Mi-e greu mi-e tare greu Cand ma gandesc mereu La ce se va intampla Atunci cand vei pleca,As vrea acum sa stii Cat eu te pot iubi Si ma gandesc mereu Doar la sarutul tau,As vrea sa fi cu mine Nu pot sta fara tine Tu esti iubirea mea Si vei fi toata viata,Sufletul meu te striga Ca-I este tare frica Atunci cand vei pleca Ca tu il vei uita,Si inimii ie frica Sa n-o lasi singurica Eu nut e voi uita Ca nu voi putea,Deci tu vei fi mereu Prezent in suffletul meu Si-n inimioara mea Ca doar pe tine ea te vrea.Stau acum si ma gandesc Daca sit u ma iubesti Si daca ma iubesti Sa nu ma parasesti,Pentru ca eu te iubesc Doar la tine ma gandesc Si nu o sa te parasesc Cat o sa mai traiesc,Eu te iubesc si tu o stii Ca nu te voi parasi Pentru ca inima mea Numai pe tine te vrea. Viata mea a devenit un vis Un vis ce tu mi l-ai aprins Tu mi-ai redat speranta Tu mi-ai inseninat viata, Mi-e teama sa plec Ca nu o sa te mai gasesc Ca o sa te pierd Si am sa regret.

Te iubesc

Infinitul e un nimic Pe langa iubirea ce ti-o port,Adun totul cu universul Si tot nu e de ajuns Scriu paginii intregi de versuri Si tot mai am ceva de spus,Cuvintele din lume Nu iti v-or putea descrie A mea nemarginita iubire.De-ar fi sa mor,As trai prin tine,Imi sting setea Privindu-te,Respir prin parfumul Pielii tale Imi satur foamea Cu buzele tale,Alung frigul Invelindu-ma cu bratele tale...............Si totusi te iubesc mai mult,Oricate as fi spus,Niciodata nu-i de-ajuns!